Kontakta oss

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Hamburg. Är du i närheten av något av våra kontor får du gärna komma förbi! Annars är det bara att ringa till oss på 08 23 39 85 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan. Vi återkommer direkt.

Support

Som kund hos AktivBo är man alltid välkommen att kontakta oss för hjälp och support. Kontakta gärna din projektledare direkt eller via vår växel 08-23 39 85. Behöver du teknisk support kan du maila till support@aktivbo.se eller ringa 08-410 64 410 så hjälper vi dig!

Upphandlingar

Vi arbetar med ett stort antal kommunala och statliga bolag. Är du intresserad av att handla upp våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för stöd med underlag för direktupphandling eller offentlig upphandling. Vi samarbetar med oberoende LOU konsulter.

Jobba på AktivBo

På AktivBo söker vi ständigt efter ambitiösa talanger, rutinerade specialister och andra bra personer. Vi lovar dig en spännande arbetsplats där du oavsett roll får stort utrymme att utvecklas. Om du tycker att det vi gör verkar vara intressant och tror att du kan hjälpa oss att bli ännu bättre, vill vi prata med dig.

Tveka inte att höra av dig!

Ditt namn*

Din e-post*

Ditt företag

Ditt meddelande*

AktivBo Stockholm

Engelbrektsgatan 6
Box 26104
100 41 Stockholm