dagar
timmar
minuter
sekunder

Benchmark Event 2020

Vinnare Kundkristallen 2019

Sveriges bästa bostads- och fastighetsbolag utsedda, enligt hyresgästerna själva!

HÖGSTA SERVICEINDEX

500 – 2999 lägenheter
Mannersons Fastighets AB

3000 – 8999 lägenheter
Fastighets AB L E Lundberg

9000+ lägenheter
AB Stångåstaden

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX

500 – 2999 lägenheter
Wermlands Invest

3000 – 8999 lägenheter
HSB Stockholm

9000+ lägenheter
AB Bostaden i Umeå och Lunds Kommuns Fastighets AB

HÖGSTA SERVICEINDEX LOKALER

Ovanåkers kommun

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX LOKALER

Årehus AB

HÖGSTA PRODUKTINDEX

Simrishamns Bostäder AB

HÖGSTA PROFIL

Olov Lindgren AB

BÄSTA NYPRODUKTION

Svenska Bostäder / NCC  (Triglyfen)

Om Benchmark Event

Det är viktigt, och roligt, att belöna hårt och bra arbete. Fyllda kalendrar, deadlines och fokus på det dagliga arbetet gör dock att man alltför ofta glömmer bort detta. Benchmark Event är en årlig tillställning där vi uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna. Kontinuerliga jämförelser skapar drivkraft, både internt och för hela branschen.

Syftet med Benchmark Event är både att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet, samt att skapa en plattform för erfarenhetsutbyten.

Det görs fantastiska insatser hela tiden och det finns dessutom en vilja att dela med sig kunskapen till branschkollegor, även internationellt. Våra tyska och österrikiska kundföretag är exempelvis mycket nyfikna på hur svenska bostadsföretag arbetar med sin kundservice. Förutom vårt största event på Berns Salonger i Stockholm, genomför vi ett antal olika mindre events och träffar runt om i Sverige och Tyskland.

AktivBo är specialister i bostads- och fastighetsbranschen och arbetar aktivt med att profilera vikten av kundnöjdhet. Vi ser det som en viktig del i vårt uppdrag att lyfta fram våra kundbolag på olika sätt, för att stödja best practice och förenkla nätverkande.

Bilder från Benchmark Event 2019