Benchmark Event 2018

Sveriges bästa hyresvärdar är utsedda! Nedan listas de vinnande bolagen.

Vinnare Kundkristallen

Högsta Serviceindex:
Aranäs Fastigheter (500 – 2999 lägenheter)
AB Skövdebostäder (3000 – 8999 lägenheter)
AB Stångåstaden (9000+ lägenheter)

Största lyft Serviceindex:
AB Nykvarnsbstäder (500 – 2999 lägenheter)
Förbo AB (3000 – 8999 lägenheter)
Willhem AB (9000+ lägenheter)

Högsta Produktindex:
Kungsörs Fastighets AB

Högsta Profil:
AB Skövdebostäder

Bästa Nyproduktion:
Köpings Bostads AB / NCC
“Hake”

Högsta Serviceindex Lokaler:
Rapp Fastigheter AB

Största lyft Serviceindex Lokaler:
Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB

Hederskristallen:
Ernst Rosén 

Motivering: “En framgångsrik byggmästare som för mer än tjugofem år sen bestämde sig för att utveckla ett serviceföretag för sina hyresgäster. Med fokus på hög kvalitet i förvaltningen har man skapat en företagskultur som resulterat i bestående toppresultat och många kundkristaller. Ett föredöme för branschen och kunddriven fastighetsförvaltning. Hos Ernst Rosén kommer kunden alltid vara i fokus”

Om Benchmark Event

Det är viktigt, och roligt, att belöna hårt och bra arbete. Fyllda kalendrar, deadlines och fokus på det dagliga arbetet gör dock att man alltför ofta glömmer bort detta. Benchmark Event är en årlig tillställning där vi uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna. Kontinuerliga jämförelser skapar drivkraft, både internt och för hela branschen.

Syftet med Benchmark Event är både att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet, samt att skapa en plattform för erfarenhetsutbyten.

Det görs fantastiska insatser hela tiden och det finns dessutom en vilja att dela med sig kunskapen till branschkollegor, även internationellt. Våra tyska och österrikiska kundföretag är exempelvis mycket nyfikna på hur svenska bostadsföretag arbetar med sin kundservice. Förutom vårt största event på Berns Salonger i Stockholm, genomför vi ett antal olika mindre events och träffar runt om i Sverige och Tyskland.

AktivBo är specialister i bostads- och fastighetsbranschen och arbetar aktivt med att profilera vikten av kundnöjdhet. Vi ser det som en viktig del i vårt uppdrag att lyfta fram våra kundbolag på olika sätt, för att stödja best practice och förenkla nätverkande.

Bilder från Benchmark Event 2018